Florida-Vakantie.nl

Auto huren in Florida

Alamo.nlOm goed te kunnen reizen door de staat Florida heb je een goede huurauto nodig. De afstanden tussen de steden zijn vrij groot en het openbaar vervoer in Florida is op een paar plaatsen na ronduit slecht. De huurauto is daarom het populairste en meest comfortabele vervoersmiddel.

Je huurauto regel je zelf het goedkoopst via Internet. Alamo is 1 van de grootste autoverhuurbedrijven in Florida. De auto's die zij aanbieden zijn maximaal 9 maanden oud. Zelf boek ik mijn huurauto ook altijd via Alamo.nl en heb tot nu toe alleen maar positieve ervaringen gehad. Het handigst (en ook het voordeligst) is het om de huurauto van te voren te boeken. Na een lange vlucht kun je dan meteen je huurauto ophalen en naar je hotel of vakantievilla rijden.

Het is van groot belang om een goede verzekering af te sluiten bij het huren van je auto. Vaak is de CDW of "Collision Damage Waiver" inbegrepen in het huurbedrag. Dit houdt in dat je niet hoeft te betalen als je de auto beschadigt. De aansprakelijkheidsverzekering of "Liability Insurance" is vaak niet inbegrepen. Deze verzekering houdt in dat je niet hoeft te betalen als je iemand aanrijdt en hij/zij jou vervolgens aanklaagt. Als je je auto huurt bij Alamo.nl dan is deze verzekering (Extended Protection) automatisch inbegrepen.