Florida-Vakantie.nl

Rondreis door Florida - de perfecte vakantie!

Florida is ruim 3½ keer zo groot als Nederland. Hierdoor zijn ook de afstanden tussen de diverse hoogtepunten groter. De meest ideale manier om Florida te zien, is om een rondreis door Florida te maken. Dan heb je de tijd om alles op je gemak te bekijken.

Hieronder vind je diverse aanbieders van rondreizen door Florida. Ze bieden allemaal rondreizen aan met verschillende startpunten en reisduur. Neem even de tijd om ze allemaal door te lopen, zodat je jouw ideale Florida rondreis kan uitzoeken!

Bouw je eigen Florida rondreis

space shuttle

Met individuele bouwstenen en rondreizen van Riksja Amerika bouw je je eigen Florida reis. Naast de bekende plekken reis je per eigen huurauto ook langs charmante vissersdorpjes en verscholen eilanden voor de kust. Je overnacht in kleinschalige accommodaties die passen bij de sfeer van deze staat, zoals Caribische hideaways met veel kleur of een lodge in de Everglades.

TUI individuele Florida autorondreizen

TUI

TUI (voorheen Arke) heeft een zeer uitgebreid aanbod voor Florida vakantiegangers. Ze bieden diverse individuele autorondreizen zoals bijv. de 9-daagse "Florida on a Budget" rondreis, de 13-daagse "Best of Florida" rondreis of de 16-daagse "Magic Florida" rondreis. Daarnaast kun je bij TUI ook kiezen uit verschillende Caraïbische cruises met vertrek van bijvoorbeeld Miami of Ft. Lauderdale. Bekijk het volledige Florida aanbod van TUI.

AmerikaPLUS rondreizen door Florida

AmerikaPLUS

Amerika specialist AmerikaPLUS biedt rondreizen door heel Amerika aan en heeft een aantal specifieke Florida rondreizen in de aanbieding met een lengte variërend van 10 dagen tot 18 dagen. De "Panoramic Florida" rondreis van 13 dagen gaat langs de belangrijkste hoogtepunten en is daarmee zeker een aanrader!

Rondreizen door Florida van US Travel

mickey and minnie mouse

US Travel biedt diverse rondreizen door Florida aan varierend van 9 dagen tot 15 dagen. Bij de langere reizen ligt het tempo wat lager waardoor je beter de mogelijkheid hebt om de diverse hoogtepunten van de rondreis te bezoeken.

Tenzing Travel Florida rondreizen

mickey and minnie mouse

Tenzing Travel (voorheen Kuoni) heeft diverse Florida rondreizen in de aanbieding. Rondreizen zijn er o.a. van 8 en 15 dagen. Vergelijk de rondreizen en kies de route die het best past bij de hoogtepunten die je in gedachten hebt.

Florida Family Fun met De Jong Intra

De Jong Intra is al jaren een betrouwbare touroperator in Nederland. Een ruim aanbod van Amerika reizen waarbij je kan kiezen uit diverse Florida rondreizen. De 15 daagse Florida Family Fun springt er tussen uit vanwege de lengte en de hoogtepunten.

Nog meer Florida rondreis aanbieders:

Nog leuker is het om zelf je reis samen te stellen:

Jouw Florida rondreis, zoals jij ’em wilt!

space shuttle

De perfecte rondreis door Florida stel je natuurlijk zelf samen. Stel een reisschema samen en bepaal zelf hoe lang je ergens wil bijven. Je kiest je eigen vliegtickets, hotels en huurauto. Kortom, optimale vrijheid tijdens je rondreis door Florida! Bij Expedia.nl kun je gemakkelijk je ideale Florida rondreis samenstellen. En door te combineren bespaar je nog geld uit ook!