Florida-Vakantie.nl

Voordelig pretparkkaartjes kopen


Vaak word mij de vraag gesteld waar je de goedkoopste kaartjes voor Disney World of Universal Studios kan kopen. Ook ik was daar natuurlijk naar op zoek en heb een aantal manieren uitgeprobeerd. Uiteindelijk blijkt dat je entreekaartjes het goedkoopst en gemakkelijkst koopt via internet.

Ik wilde wel zeker weten dat ik de entreebewijzen koop bij een betrouwbare partij, zodat ik bij de ingang van het park niet voor een vervelende verrassing kom te staan. Na wat speurwerk ben ik uitgekomen bij UnderCoverTourist.com. Ze zijn een officiëel verkooppunt van tickets voor Disney World, Universal Studios, SeaWorld en andere pretparken. Daarnaast zijn ze erg voordelig en hebben ze een uitstekende klantenservice.

Waarom kun je nou het beste je pretparkkaartjes via internet kopen?

 • De entreekaartjes zijn goedkoper
  Dit komt doordat UnderCoverTourist.com de kaartjes in grote aantallen kan inkopen. De kaartjes zijn exact hetzelfde als de kaartjes die je aan de kassa koopt.
 • Je entreekaartjes worden gratis naar Nederland verstuurd
  Mochten de kaartjes kwijt raken in de post, dan worden ze geannuleerd en zorgt UnderCoverTourist ervoor dat je de kaartjes alsnog op tijd krijgt. Als je liever de kaartjes gratis afhaalt in Orlando dan is dat ook mogelijk.
 • De pretparkkaartjes verlopen niet
  Walt Disney World kaartjes verlopen niet zo lang ze niet geactiveerd zijn. Bij de andere parken staat duidelijk vermeld wanneer de kaartjes verlopen.
 • Je voorkomt een onverwachte tussentijdse prijsverhoging
  Door de kaartjes vooraf te bestellen kun je voorkomen dat ze tussentijds duurder worden.
 • Je hoeft niet bij de entree in de rij te staan.
  Terwijl iedereen zijn kaartje staat te kopen bij de kassa, heb jij je kaartje al in je hand en kun je zo doorlopen naar je favoriete attractie!
 • Het is ook nog eens veiliger doordat je niet met geld over straat hoeft te gaan.

UnderCoverTourist.com biedt voordelige entreekaartjes aan voor onder andere de volgende parken en attracties: