Florida-Vakantie.nl

Busch Gardens

Busch Gardens Tampa BayBusch Gardens ligt zo'n 11 kilometer ten noorden van het centrum van Tampa. Bush Gardens kan het best omschreven worden als een combinatie van een dierentuin en een pretpark. Je vindt er dan ook verschillenden shows met olifanten, tijgers, alligators en oerang oetangs. Voordeel van Bush Gardens Tampa Bay ten opzichte van de overige parken in en om Orlando is dat de wachttijden veel korter zijn. Tijdens een topdag zul je waarschijnlijk nooit meer dan 10-15 minuten voor een attractie hoeven wachten.

Een hoogtepunt is zeker SheiKra; een achtbaan die een snelheid van 110 kilometer per uur haalt en die een Immelmann loop maakt. De Serengeti Plain is een andere populaire attractie in dit park. Het is een uitgestrekt gebied met honderden Afrikaanse diersoorten. Je ziet de dieren het beste vanuit de monorail, maar vanuit de Skyride is het comfortabeler en zie je de dieren ook goed.

Tip: je kan je kaartjes voor Busch Gardens Tampa Bay het beste van te voren online aanschaffen. Dat is een stuk voordeliger en je hoeft ook niet in de rij te staan om kaartjes te kopen!