Florida-Vakantie.nl

Waterpretparken Florida

Naast de traditionele pretparken als Disney World Florida en Universal Studios kent Florida ook een aantal waterpretparken. Hieronder beschrijf ik een aantal van de populaire waterpretparken in Florida. Een bezoek aan Florida is niet compleet zonder een bezoek aan één van deze fantastische parken!

Disney's Blizzard Beach

Blizzard BeachHet hoogtepunt van Blizzard Beach is de glijbaan Summit Plummit boven op Mount Gushmore. Tijdens de val van 40 meter bereik je een snelheid van bijna 100 kilometer per uur. Tip voor de dames: een badpak heeft hier de voorkeur boven een bikini! Verder vindt je hier nog vele andere waterattracties: wild-water varen, lekker dobberen op een binnenband, etc.Tip: bespaar $39 op je entreekaartje door te bestellen via UnderCoverTourist.

Disney's Typhoon Lagoon

Hoewel Typhoon Lagoon niet zo groot is als Blizzard Beach, is het nog steeds een uitermate populair waterpretpark. En dat komt mede door Shark Reef; een groot tropische aquarium met een koraalrif waar je zelf tussen de haaien en tropische vissen kan snorkelen. In Typhoon Lagoon vind je ook de Wave Pool. Dit is een groot golfslagbad met golven van wel 2 meter hoog. Tip: bespaar $39 op je entreekaartje door te bestellen via UnderCoverTourist.

SeaWorld Aquatica

SeaWorld Aquatica is een waterpretpark dat wordt geëxploiteerd door SeaWorld. Het is een zusterpark van SeaWorld Orlando en Discovery Cove. Je vind er onder andere twee grote golfbaden, diverse glijbanen en attracties voor alle leeftijden en een groot strand. Tip: bespaar $49 op je entreekaartje door te bestellen via UnderCoverTourist.

LEGOLAND Florida Water Park

Het waterpretpark van LEGOLAND biedt uren en uren waterpret. Je vindt er onder andere: Build-A-Raft River, een LEGO golfslagbad en paar supersnelle waterglijbanen. Kaartjes met korting via deze link.