Florida-Vakantie.nl

Hotels in Florida

De meest populaire accommodatie in Florida is het hotel. Je vindt ze dan ook in alle soorten en maten. Van de luxe resorts tot de goedkope motels. Zo kun je dus voor elk budget wel een geschikt hotel vinden. Enkele bekende ketens van hotels zijn: Hyatt, Hilton, Marriott, Holiday Inn, Ramada Inn, Days Inn en Quality Inn.

Over het algemeen zijn hotelkamers in Florida van goede kwaliteit. De ge-airconditionde kamers zijn erg ruim en voorzien van 2 tweepersoonsbedden of 1 extra groot tweepersoonsbed, een bad en/of douche en toilet. Vaak staat er op de kamer ook een koffiezetapparaat en is er op de kamer een kluisje aanwezig. Bijna alle hotels hebben een zwembad en 1 of meer restaurants.

Hotel FloridaIn Florida zijn de hotelprijzen niet per persoon, maar per nacht. Over het algemeen liggen de tarieven lager dan in Nederland: voor een middenklasse hotel zou je niet meer dan $50 tot $70 per nacht hoeven te betalen, afhankelijk van de locatie en het seizoen. Zo zijn hotels in Key West vrijwel altijd duurder dan elders in Florida en tijdens het hoogseizoen betaal je uiteraard ook meer.

De meest eenvoudige manier om een hotel te boeken in Florida is via het Internet. Je kan dan rustig alle informatie over de hotels bekijken en vergelijken en een keuze maken. Zorg er wel voor dat je boekt via een betrouwbare website. Op die manier weet je zeker dat eventuele problemen goed worden opgelost. Ikzelf heb goede ervaringen met de sites van Expedia.nl en Hotels.com.

Vergeet niet om de tips voor het online boeken van hotels door te nemen!