Florida-Vakantie.nl

Zwemmen met dolfijnen in Florida

Zwemmen met dolfijnen in Florida is een onvergetelijke ervaring waarbij je heel dicht bij deze fantastische en intelligente dieren kan komen. Tijdens zo'n "Dolphin Encounter" ga je, na een korte instructie en onder begeleiding, in ondiep water met een kleine groep andere gasten kennis maken met de dolfijnen. Hierbij mag je meestal de dolfijnen ook aanraken en aaien. Daarna ga je met de dolfijnen naar een dieper gedeelte van het bad en word je voortgetrokken terwijl je je vasthoudt aan de rugvin van de dolfijnen. Kortom, het is een unieke ervaring die je zeker een keer moet hebben meegemaakt!

Wat kost het zwemmen met dolfijnen?

Zwemmen met dolfijnen in FloridaZwemmen met dolfijnen in Florida is een unieke ervaring en daarom ook niet goedkoop. Je moet al gauw rekenen op $200 tot $250 per persoon afhankelijk van de duur en de activiteiten. Vaak zitten hierbij wel allerlei zaken inbegrepen zoals de hele dag toegang tot het park, een maaltijd, drankjes, etc. Dit verschilt echter van lokatie tot lokatie. Kijk op de websites hieronder voor de exacte prijzen, activiteiten en voorwaarden.


Waar kun je zwemmen met dolfijnen?

Je kan in Orlando zwemmen met dolfijnen bij Discovery Cove. Je mag dan onder begeleiding een half uur zwemmen met een bottlenose dolphin. Zoals gezegd is het zwemmen met dolfijnen niet goedkoop. Je kan echter geld besparen door je toegangskaartjes voor Discovery Cove bij UnderCoverTourist te bestellen.

In de Florida Keys kun je op diverse plaatsen zwemmen met dolfijnen:

Meer informatie en ervaringen

Op het FloridaForum.nl vind je een uitgebreid onderwerp met daarin allerlei ervaringen van Florida vakantiegangers die hebben gezwommen met dolfijnen: zwemmen met dolfijnen op het Florida Forum.