Florida-Vakantie.nl

Hotels in Key West - een overzicht

Hotels in Key West zijn vrij prijzig in vergelijk met de rest van Florida. Dit komt voornamelijk door de lokatie. Alles in Key West speelt zich af in het centrum (rond Duval Street) en over het algemeen geldt dan ook: hoe dichter bij het centrum, hoe hoger de kamerprijs. Op deze pagina vind je een selectie van hotels die in of nabij het centrum liggen en toch betaalbaar zijn. De hotels zijn gerangschikt op het aantal sterren om het zoeken te vergemakkelijken.

Banana Bay Resort and Marina

Banana Bay Resort

Dit hotel in Key West ligt aan het strand, binnen 5 km afstand van Smathers Beach, Museumhuis van Ernest Hemingway en Audubon-huis en tropische tuinen. Ook Mallory Square en Kunst- en historische gemeenschap van Key West liggen binnen 5 km afstand.

Ocean Key Resort

Ocean Key Resort

Dit ontspannende resort ligt in Key West Historic District, binnen 5 minuten lopen van Ripley's Believe It or Not, Audubon-huis en tropische tuinen en Mallory Square. Ook Museumhuis van Ernest Hemingway en Southernmost Point liggen binnen 3 km afstand.

The Inn at Key West

The Inn at Key West

Dit romantische hotel ligt aan het water, binnen 5 km afstand van Key West Golf Club, Museumhuis van Ernest Hemingway en Kunst- en historische gemeenschap van Key West. Smathers Beach ligt op 4 km.

Southernmost Hotel

Southernmost Hotel

Dit hotel ligt in het centrum van Key West, binnen 10 minuten lopen van Vlinder- en natuurreservaat van Key West en Museumhuis van Ernest Hemingway. Ook Audubon-huis en tropische tuinen en Mallory Square liggen binnen 2 km afstand.

Parrot Key Hotel and Resort

Parrot Key Hotel and Resort

Dit romantische resort ligt aan het water, binnen 5 km afstand van Smathers Beach, Museumhuis van Ernest Hemingway en Audubon-huis en tropische tuinen. Ook Mallory Square en Kunst- en historische gemeenschap van Key West liggen binnen 5 km afstand.

The Gates Hotel Key West

The Gates Hotel Key West

Dit hotel ligt in het centrum van Key West, op 1,9 km van Key West Golf Club en binnen 5 km afstand van Kunst- en historische gemeenschap van Key West en Smathers Beach. Ook Fort East Martello Museum and Gallery en Robbie's liggen binnen 5 km afstand.

Key West Bayside Inn & Suites

Key West Bayside Inn

Dit hotel ligt aan het water, binnen 5 km afstand van Key West Golf Club, Museumhuis van Ernest Hemingway en Kunst- en historische gemeenschap van Key West. Smathers Beach ligt op 4,2 km.

Authors of Key West

Authors of Key West

Deze gezinsvriendelijke bed & breakfast in Key West ligt vlak bij de luchthaven, binnen 2 km afstand van Nancy Forrester's Secret Garden, Museumhuis van Ernest Hemingway en Audubon-huis en tropische tuinen. Ook Mallory Square en Southernmost Point liggen binnen 3 km afstand.