Florida-Vakantie.nl

Florida Fly Drive - Maximale vrijheid!

Steeds meer mensen kiezen voor een Florida Fly en Drive optie. Logisch, want door te kiezen voor een Fly Drive ben je veel flexibeler; zeker als je deze zelf samenstelt.

Fly Drive Florida

Een Florida Fly & Drive is simpelweg een combinatie van een vliegticket naar Florida en een autohuur voor een bepaalde periode. Je kan een complete Fly-Drive bij een reisburo boeken, maar je kan uiteraard ook je eigen Fly Drive samenstellen. Zelf je Fly Drive naar Florida samenstellen is heel eenvoudig maar voor het gemak heb ik de stappen hieronder opgenomen.

Stel eenvoudig en voordelig je eigen Fly Drive samen!

Je eigen Fly & Drive samenstellen biedt de meeste flexibiliteit. Je bepaalt zelf waar en wanneer je ergens naar toe gaat en hoe lang je daar verblijft. Hieronder vind je een simpel stappenplan om je eigen Fly-Drive naar Florida samen te stellen.

 • Stap 1: Maak voor jezelf een reisschema.
  Hoe lang wil je in Florida blijven? Welke plaatsen wil je zien in Florida? Vlieg je op Miami, Orlando of Tampa? En waar vandaan vertrek je weer naar Nederland?
 • Stap 2: Boek je vliegtickets naar Florida.
  Boek nu je vliegticket naar Miami, Orlando of Tampa. Je hebt hierbij de keuze tussen rechtstreeks of met een tussenstop. Een tussenstop kan soms voordeliger zijn.
 • Stap 3: Boek je huurauto.
  De huurauto haal je meestal op op de luchthaven, als je net bent aangekomen. De auto op een andere luchthaven weer inleveren is meestal geen probleem.
 • Stap 4: Boek de hotelovernachtingen.
  Het is aan te raden om in ieder geval de eerste hotelovernachting van te voren te boeken. Je hoeft dan niet na een vermoeiende reis een hotel te gaan zoeken. De overige hotelovernachtingen hoef je niet persé van te voren te boeken, maar het is wel zo handig. Je hebt thuis meer informatie tot je beschikking en je kunt gemakkelijker prijzen vergelijken.

Uiteraard is het ook mogelijk om een kant-en-klare Fly and Drive naar Florida te boeken. Dit kan onder andere op de volgende websites:

 • TUI.nl - Fly & Drive Florida
 • Vliegwinkel.nl - Boek een Fly Drive door te kiezen voor "Vlucht + Auto"