Florida-Vakantie.nl

Overige pretparken in Florida

Naast Walt Disney World, Universal Studios, SeaWorld en Kennedy Space Center kent Florida nog vele andere pretparken en attracties. Eén speciale daarvan is Discovery Cove.

Discovery Cove

Discovery CoveDit park is gelegen naast het "moederpark" SeaWorld Orlando. Het is een uniek en ook enigzins elite park waar maximaal 1000 gasten tegelijk naar binnen mogen. Gedurende de dag in het park kun je gebruik maken van prive stranden, snorkelen in een lagune vol met tropische vissen of de exotische avifauna bezoeken. Het hoogtepunt van een bezoek aan Discovery Cove is echter de uitgebreide training van en het zwemmen met de dolfijnen!
Tip: je kan je kaartjes voor Discovery Cove voordeliger van te voren online aanschaffen.

LEGOLAND Florida Resort

Legoland FloridaLEGOLAND Florida is één van de nieuwere pretparken in Florida. Het werd geopend in 2011 op de lokatie van het voormalig pretpark Cypress Gardens, waarbij de botanische tuin werd behouden. Sinds mei 2012 is er ook een waterpark (Splash Island) aan toegevoegd. LEGOLAND Florida is de grootste (in oppervlak) van de Legoland pretparken. Tip: bespaar $20 op je entreekaartje door deze van te voren te kopen.