Florida-Vakantie.nl

Tips voor het boeken van hotels in Florida

Hieronder vind je een aantal tips die je kunt gebruiken bij het boeken van een hotelkamer in Florida.

  • Lees de omschrijvingen van de hotels goed door. Sommige details, zoals of het ontbijt in de prijs is inbegrepen, kunnen een groot verschil maken in je reisbudget. Hou rekening met de lokatie van het hotel, de prijs en de kwaliteit.
  • Hou zoveel mogelijk rekening met het hoog- en laag seizoen. Hotelkamers in het hoogseizoen zijn duurder dan hotelkamers in het laagseizoen. Het hoogseizoen loopt van 1 juni tot 31 augustus en van 1 december tot 5 januari. Het laagseizoen loopt van 6 januari tot 31 mei en van 1 september tot 30 november.
  • Probeer ook zoveel mogelijk rekening te houden met de Amerikaanse holidays. Ook dan liggen de prijzen van hotelkamer aanzienlijk hoger dan normaal. De voornaamste holidays zijn: Thanksgiving (18-21 november), Christmas/New Year's (23 december - 2 januari), Spring Break (1 april - 1 mei) en Memorial Weekend (27-30 mei).
  • Boek zodra je vakantieplannen voor Florida bekend zijn. Hoe eerder je boekt, hoe ruimer de keuze en hoe groter de kans is dat je de hotelkamer in het hotel van je keuze kan boeken.
  • Neem goed de "Cancellation Policy" door. Hierin wordt beschreven wat de mogelijkheden en kosten zijn met betrekking tot het annuleren of wijzigen van de hotelboeking. De "Cancellation Policy" wordt getoond voor de boeking definitief wordt, maar staat ook in de bevestiging van de hotelboeking.
  • Maak gebruik van speciale internetprijzen, zoals bijvoorbeeld de Expedia Special Rate prijzen. Als een hotel niet alle hotelkamers vol kan krijgen dan worden ze vaak tegen veel lagere tarieven verkocht aan websites als Expedia.nl en Hotels.com.